Nevažiuojančių automobilių supirkimas

Natūralu, kad visiškai nevažiuojantys automobiliai reikalauja didelių investicijų norint juos sutaisyti. Kiekvienas automobilių supirkėjas vertina techninę būklę ir kokios detalės yra sugadintos. Pagal visus parametrus nustatoma automobilio vertė. Kuomet galvojate apie automobilio pardavimą turėtumėte išsirinkti tokią supirkimo kompaniją, kuri siūlo konkurencingiausią kainos pasiūlymą. Operatyvumas, tai mūsų pagrindinis pliusas, kuris lemia tai, kad klientai nuolat kreipiasi dėl profesionalių paslaugų. Vis gi reikia suprasti, kad nevažiuojantys automobiliai turi būti transportuojami naudojant specializuotą techniką. Automobilių supirkimo įmonėms tai papildomos išlaidos, todėl klientai parduodami tokios techninės būklės automobilius gauna kur kas mažesnę sumą lyginant su tvarkingos būklės automobiliu.

Kokia kaina mokama už nevažiuojančius automobilius?

Viskas priklauso nuo automobilio būklės. Specialistai įvertina automobilio techninį stovi ir pasiūlo gerą supirkimo kainą. Aišku, kad nevažiuojančio automobilio vertė yra gerokai mažesnė, nei techniškai tvarkingo. Norėdami sužinoti kiek bus įkainotas jūsų automobilis tiesiog užpildykite užsakymo formą arba susisiekite telefonu. 

Kaip atliekamas transportavimo procesas?

Nevažiuojantis automobilis yra transportuojamas su techninės pagalbos automobiliu. Norint jį pervežti reikalinga speciali įranga. Juk techniškai netvarkingas automobilis nevažiuoja nes sugadinta važiuoklė. Dažniausiai tai automobiliai, kurie buvo patekę į auto avariją. Pasirūpiname visu transportavimo procesu, todėl klientams nereikia nieko daryti. Tiesiog kreipiatės į šios srities specialistus ir gaunate aukščiausio lygio paslaugas.

Kokių markių automobilius superkame?

Šioje srityje dirbame jau daug ir paslaugas teikiame visoje Lietuvoje. Aišku, kad superkame tiek važiuojančius, tiek nevažiuojančius automobilius. Orientuojamės į populiariausias automobilių markes, tačiau visuomet esame pasiruošę įvertinti jūsų automobilį. Paprasčiausias būdas sužinoti supirkimo kainą, tai tiesiog susisiekti su supirktukas.lt. Kaip jau minėjome atvyksime į vietą ir nupirksime jūsų automobilį. Daugelis klientų labai vertina tai, kad visuomet atsiskaitome iš karto. Sumokame grynaisiais arba banko pavedimu. Kiekvienam klientui išrašome dokumentus, tad automobilių supirkimo paslauga naudojasi ir privatūs asmenys, ir įmonės. Pagrindinis mūsų pliusas, tai operatyvumas, kuris užtikrina, kad į bet kurį Lietuvos miestą atvyksime sutartu laiku ir nupirksime jūsų nevažiuojantį automobilį.