Ar reikia papildomai mokėti už automobilio paėmimą?

Visiems klientams ši paslauga yra nemokama. Tai dar vienas pliusas, kuris yra naudingas kiekvienam klientui. Jeigu automobilis yra ne didmiestyje, o kaime, tai nėra problema. Atvažiuojame į vietą ir operatyviai atsiskaitome. Nemokamas automobilio paėmimas yra išskirtinis pliusas, nes tikrai ne daugelis automobilio supirkimo paslaugas teikiančių kompanijų teikia tokią paslaugą. 

Kaip vyksta automobilio paėmimo procesas?

Pirmiausia norėdami parduoti automobilį turite užpildyti užklausos formą ar susisiekti telefonu. Gavę jūsų užklausą operatyviai išsiaiškiname koks automobilio modelis, metai, techninė būklė. Vos per kelias minutes pateikiame konkurencingą automobilio supirkimo kainą. Patvirtinus automobilio supirkimo sandėrį susitariame dėl susitikimo laiko ir vietos. Kaip jau minėjome, teikiame greito paėmimo paslaugą, todėl į bet kurią Lietuvos vietą itin operatyviai atvykstame ir užtikriname sklandų automobilio supirkimo procesą.

Ar greitas paėmimas iš tikrųjų greitas?

Klientai vertina operatyvumą, todėl natūralu, kad skubus automobilio supirkimas turi didelę paklausą. Klausimas, kurį gana dažnai užduoda visi automobilį parduoti norintis klientai, tai ar operatyviai atvykstame? Kadangi automobilius superkame daug metų, todėl itin greitai organizuojame visą automobilio pardavimo procesą. Aišku, kartais pasitaiko atvejų, kuomet automobilis nėra itin geros techninės būklės, tuomet reikalingas vilkikas galintis transportuoti automobilį. Klientams nereikia rūpintis kaip automobilis bus pervežamas. Tiesiog, kreipiatės į profesionalus ir jie atlieka visą darbą. Kiekvienas protingas klientas renkasi tą supirkimo kompaniją, kuri pasiūlo didžiausią kainą, bei operatyviai atlieka visą darbą.