Automobilių su defektais supirkimas

Kadangi automobilių supirkimo paslaugas teikiame visoje Lietuvoje, todėl perkame ne tik techniškai tvarkingus automobilius, bet ir nevažiuojančius, su defektais. Aišku, kad dažniausiai tai automobiliai po auto avarijų. Kada klientai parduoda automobilius su defektais? Tokie automobiliai siūlomi tuomet, kada klientas nenori remontuoti automobilio. Tai gali būti įvairios priežastys. Ko gero dažniausias variantas, tai brangus automobilio remontas. Šiandien didmiestyje remontuoti automobilį kainuoja gerokai daugiau nei prieš dešimt metų. Kylant automobilių aptarnavimo kainoms daugelis automobilių savininkų transporto priemonei patekus į stiprų auto įvyki jo neremontuoti, o tiesiog parduoti automobilių supirkėjams. Taip pat galimi kiti rimti defektai, variklio ar važiuoklės. Kadangi automobilio remontas brangus, todėl tokios automobilių supirkimo paslaugos yra itin naudingos. Labai svarbu paminėti, kad operatyviai paimame automobilį ir dirbame visoje Lietuvoje. Kaip jau supratote, ko gero dažniausi automobilių gedimai susiję su varikliu ar važiuokle. Po auto avarijos automobiliai negali važiuoti, juos reikia remontuoti.

Kaip vyksta automobilių su defektais pervežimas?

Visi tokie sunkiai pažeisti automobiliai transportuojami su techninės pagalbos automobiliai. Kadangi dirbame jau ne pirmą dieną, todėl esame pasiruošę transportuoti net ir sunkiai sugadintą automobilį. Pagrindas, kad prieš nusprendžiant parduoti automobilį įvertintumėte kiek jis gali kainuoti. Kodėl tai svarbu? Kiekvienas klientas nori gauti geriausia kainą, tačiau automobilių supirkėjai turėdami daug metų patirties gali objektyviai įvertinti automobilį. Kuomet klientas kreipiasi į kelias automobilių supirkimo kompanijas, tuomet jis gali geriau suprasti kokia reali automobilio vertė. Supirktukas.lt siūlo ne tik geras kainas, bet ir operatyvumą, bei konsultacijas. 

Kokią kainą galima gauti už tokios būklės automobilį?

Viskas priklauso nuo realios automobilio būklės. Automobilių su defektais vertė gali būti labai įvairi. Juk variklio defektą ar važiuoklės defektą gali nustatyti tik specialistai. Būtina automobilio apžiūra. Supirktukas.lt komandoje dirba profesionalai, kurie išmano savo darbą ir objektyviai įvertina kiek kainuos automobilio remontas. Nuo to priklauso ir automobilio supirkimo kaina. Geriausias ir greičiausias būdas sužinoti tokio automobilio kainą, tai tiesiog užpildyti užsakymo formą arba susisiekti telefonu.